Sluiten

Verslag Midzomerpartij

Op zondag 16 juni was het zover de 3e Midzomerpartij en zoals we gewend zijn was het weer stralend mooi weer (waarbij het buitje in de ochtend te verwaarlozen was).
De drie dames Gerbrich, Antoinette en Neeltje van respectievelijk de praktijk voor Monhygiëne Heerenveen, Oanset training, coaching en advies en Landgoed ’t Wildryck hadden het weer goed voor elkaar. Zo werd meteen in de ochtend door Gerbrich het dorpshuis opgefleurd middels lampionnen (met behulp van Egbert Abbink want dat scheelde weer een trap). Waarbij er later op de dag een heuse ijscokar per vrachtwagen werd aangevoerd. Alle kinderen stonden al met smart te kijken en wel ja ze mochten een gratis ijsje komen halen. Het geen wat wel een mooie verkoeling was op deze stralende dag. 
Er werd fanatiek en sportief gekaatst in alle klassen.
Bij de senioren A heeft het tweetal zich karig geweerd tegen alle drietal al klaagden ze op het einde van de dag er wel over dat ze een man te kort hadden. 
Zo was er bij de senioren B zelfs een heus bestuurspartuur alleen mocht het niet baten, ze vielen niet in de prijzen. Wel viel het fanatieke stel uit Sneek in de prijzen waardoor ze twee kransen kunnen ophangen bij hun onlangs gekochte woning.
Bij de jeugd A was er ook een heus familie partuur aanwezig in vorm van de familie O’Keefe onder leiding van Maaike wisten ze de derde prijs te bemachtigen. Wederom stonden er bij de jeugd B weer vier talentvolle parturen op het veld het geen wat heel wat beloofd voor de toekomst. Al met al was het een geslaagde dag.   

Foto’s: http://myalbum.com/album/4NsnfzHqx3sg


Prijswinnaars: 
Jeugd B
Eerste prijs: Dani Stoelwinder en Twan BroersmaTweede
prijs: Raoul Zijlstra en Femke Valkema 

Jeugd A
Eerste prijs: Milan Dijkstra, Joost Elzinga en Iris Broersma
Tweede prijs: Jamie Nauta, Robin Martens en Jesse Valkema
Derde prijs: Maaike Boers, Sven O‘Keefe en Marit O’Keefe 

Senioren B:
Eerste prijs: Jorrit de Ree, Annemaaike van der Wal en Jette Elzinga
Tweede prijs: Jorn Graafsma, Gerritje Zijlstra en Jan Elzinga 

Senioren A:
Eerste prijs: Ewoud Zwaan, Menno Franckena en Gerard Zijlstra
Tweede prijs: Wytze Mes en Tjalling Miedema

Sponsors