Verslag Kermis partij

Trio Heins wint Kermispartij

Maar liefst 99 liefhebbers van jong tot oud gaven deKermispartij kleur, dit keer niet op de vrijdag, maar op de zaterdag. En kijkendnaar de belangstelling was dit een goede zet van de Vereniging voorVolksvermaken.

Helaas waren de weersomstandigheden niet zo mooi als devrijdag, maar de kaatsers hadden hier geen last van en gingen tot het uitersteom de PC van Ysbrechtum op zijn of haar naam te schrijven.

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S

Bij de jeugd B werd er in twee poules gekaatst en je kuntzien dat de jongste leden wat kaatsuren in de armen hebben wat resulteerde in een spannende finale waarin Elise Zijlstraen Janique van Dam net te sterk waren voor Sven O’ Keefe en Robin Martens. Elise sloeg de meeste punten bij elkaar enwerd tot Koningin gekroond.

Deze eer ging bij de jeugd A naar Jordi Wijnja. Samen met zijn maat Jamie Nauta wonnen ze de eerste prijs. Als enige tweetal , waarbij Jamie voor heteerst meedeed met de jeugd A en er direct met de krans vandoor ging. Knap gedaan hoor! De tweede prijs ging naar het partuur van LarsBekker, Yorick Nota en Danique Boers.

In de finale bij de senioren B stonden de twee bestuursleden Anja Poiesz enArnold Boers tegenover elkaar. In dehelaas eenzijdige eindstrijd wonnen Gert van der Meer, Kenrick van der Weg enAnja Poiesz van Arnold Boers van Marcel Merkies (op het laatste momentvervanger van VVV voorzitter Jinke) enWilly Vermaning. Gert won hier de Koningsbeker.

Deze eer ging bij de senioren A naar Egbert Heins. Samen met Gerard Zijlstra en Ronald Tekstra wonnen zij van Lubbert Dijkstra, Femke Mes enAdriaan Boers. Jammer genoeg werd het niet echt een spannende finale.

Na afloop werden traditiegetrouw de kranswinnaars op de fotogezet voor de draaimolen.

De originele prijzen, uitgezocht door Carla en Arnold geheelin het teken het thema op wielen, werden door alle prijswinnaars in ontvangstgenomen.

Complimenten voor deheren en dames van het VVV die het weer mogelijk hebben gemaakt dat dekermispartij weer een fantastische happening was tijden de dorpsfeesten.

Winnaarsronde

Egbert Heins (K), Gerard Zijlstra en Ronald Tekstra