Sluiten

Verslag Kermis partij

Trio Heins wint Kermispartij

Maar liefst 99 liefhebbers van jong tot oud gaven deKermispartij kleur, dit keer niet op de vrijdag, maar op de zaterdag. En kijkendnaar de belangstelling was dit een goede zet van de Vereniging voorVolksvermaken.

Helaas waren de weersomstandigheden niet zo mooi als devrijdag, maar de kaatsers hadden hier geen last van en gingen tot het uitersteom de PC van Ysbrechtum op zijn of haar naam te schrijven.


KLIK HIER VOOR DE FOTO'S

http://myalbum.com/album/YGwQbbzK8c90

Bij de jeugd B werd er in twee poules gekaatst en je kuntzien dat de jongste leden wat kaatsuren in de armen hebben wat resulteerde in een spannende finale waarin Elise Zijlstraen Janique van Dam net te sterk waren voor Sven O’ Keefe en Robin Martens. Elise sloeg de meeste punten bij elkaar enwerd tot Koningin gekroond.

Deze eer ging bij de jeugd A naar Jordi Wijnja. Samen met zijn maat Jamie Nauta wonnen ze de eerste prijs. Als enige tweetal , waarbij Jamie voor heteerst meedeed met de jeugd A en er direct met de krans vandoor ging. Knap gedaan hoor! De tweede prijs ging naar het partuur van LarsBekker, Yorick Nota en Danique Boers.

In de finale bij de senioren B stonden de twee bestuursleden Anja Poiesz enArnold Boers tegenover elkaar. In dehelaas eenzijdige eindstrijd wonnen Gert van der Meer, Kenrick van der Weg enAnja Poiesz van Arnold Boers van Marcel Merkies (op het laatste momentvervanger van VVV voorzitter Jinke) enWilly Vermaning. Gert won hier de Koningsbeker.

Deze eer ging bij de senioren A naar Egbert Heins. Samen met Gerard Zijlstra en Ronald Tekstra wonnen zij van Lubbert Dijkstra, Femke Mes enAdriaan Boers. Jammer genoeg werd het niet echt een spannende finale.

Na afloop werden traditiegetrouw de kranswinnaars op de fotogezet voor de draaimolen.

De originele prijzen, uitgezocht door Carla en Arnold geheelin het teken het thema op wielen, werden door alle prijswinnaars in ontvangstgenomen.

Complimenten voor deheren en dames van het VVV die het weer mogelijk hebben gemaakt dat dekermispartij weer een fantastische happening was tijden de dorpsfeesten.

De volledige uitslag:

Senioren A

Winnaarsronde

1e prijs

Egbert Heins (K), Gerard Zijlstra en Ronald Tekstra

2e prijs

Lubbert Dijkstra, Femke Mes en Adriaan Boers

3e prijs

Gido Bos, Sjoerd Zwaan en Feike Ewen

Verliezersronde

1e prijs

Albert-Jan Dijkstra, Joris Wijnja en Willem Zeinstra

2e prijs

Jesse Zwaan, Joost van Es en Rutger Sterk

Senioren B

1e prijs

Gert van der Meer (K), Kenrick van der Weg en Anja Poiesz

2e prijs

Arnold Boers, Marcel Merkies en Willy Vermaning

3e prijs

Eddy van der Wal, Redmer Tuinstra en Anneke de Vries

Jeugd A

Winnaarsronde

1e prijs

Jordi Wijnja (K), en Jamie Nauta

2e prijs

Lars Bekker, Yorick Nota en Danique Boers

Verliezersronde

1e prijs

Jeska Nieuwland, Lieuwe-Ale Bootsma en Rick Nieuwland

2e prijs

Tess Koster, Meike Bootsma en Ilse Elzinga

Jeugd B

1e prijs

Elise Zijlstra (K) en Janique van Dam

2e prijs

Sven O’Keefe en RobinMartens

3e prijs

Steffan Overzet en Famke de Jong

Sponsors