Verslag Sterk/Wits partij

Heins en Franckena winnen Sterk/Wits Partij!

Het was alweer de tweede ledenpartij van 2016 en voor velen dekans op de gemiste kransen te gaan winnen. Ondanks de weersvoorspelling en rond3 uur een imposante zwarte lucht bleef nagenoeg droog en waren de omstandighedenprima om te kaatsen.

Alleen bij de senioren B werd een lijst gekaatst, de overige drie categorieën gingen in poulesbepalen wie er met de felbegeerde Koningsprijs van door zou gaan.

Om met de jongsten van de KV te beginnen; daar waren Jamieen Famke te sterk voor Danique en Mette. Famke werd tot Koningin gekroond! Dejeugd A moest een beetje opwarmen want na een paar eersten gespeeld te hebbenkwamen pas de eerste blokjes op het veld te liggen Hier waren Jordi, Lyonne en Syl (zij won vorig jaar ook) veel te sterk voor Manon , Milan en Lieuwe Ale. Jordi won de Koningsbeker.

Bij de senioren B werd het bijna nachtwerk door de strijd omhet brons, maar uiteindelijk waren Marijn, Harry en Trea in de finale de baasover Jorn, Johannes en Anja. Marijn werd door de Koningscommissie uitgeroepentot Koning .

Dat het niet uitmaakt of je in 3 of 2 tallen kaatst bewezende Senioren A. Daar werden de prijzennl. verdeeld over de tweetallen. Net zoals de eerste ledenpartij werd Egbert ,dit keer samen met Menno, eerste en hij kreeg ook de Koningsbeker. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Deze partij werd mogelijk gemaakt door Sterk Zeilmakerij en WitsVastgoedonderhoud! Noteer alvast in deagenda de Wander partij op 12 juni!

Voor de foto's klik hier:

Egbert Heins (K), en MennoFranckena

Lubbert Dijkstra en MarkSpeerstra

Ben Krekelaar en Johannes Nieuwland

1e prijs winnaarsronde

Marijn Tekstra (K), Harry Oudendag en TreaMeesters

Jorn Graafsma, Johannes Greidanus en Anja Poiesz

1e prijsverliezersronde

Jinke Zondervan, Arnold Boers en Jette Elzinga

Anke Miedema, Marjan Koster en Fardau van Rosendal

Jordi Wijnja (K), Lyonne Boers en Syl Wessels

Manon Overzet, Milan Dijkstra en Lieuwe Ale Bootsma