Verslag Doarpswinkel Geschikt in stijl partij

Doarpswinkel Greidanus-Geschikt in Stijl partij.Op zondag 8 mei onze eerste ledenpartij van dit seizoen. De weergoden waren ons goed gezind want het was stralend weer met temperaturen rond de 23 graden . Gelukkig stond er een verfrissend briesje wat het erg aangenaam maakte om van een fijne wedstrijddag te kunnen genieten. De prijzen van deze wedstrijden werden verzorgd door Geschikt in Stijl (kransen) en deseniorenprijzen door onze plaatselijke kruidenier "Koek”. Daarnaast was ergebak bij de koffie voor aanvang van de partijen. Natuurlijk ging hetkoffiegesprek over de Keet,die de nacht daarvoor voor de 3e keer inbrand was gestoken en totaal werd verwoest. Voor een aantal deelnemers was hetdan ook een kort nachtje geweest. Er werd gekaatst in 4 klassen . A-senioren 8paturen,B-senioren 8 parturen,Jeugd A 6 parturen en jeugd B 3 parturen. De B-jeugd werd 2 keer geloot zodat zij 4 wedstrijden konden kaatsen.Het was voor velen weer even wennen. Maar gaandeweg de dag werden de meesten steeds bal vaster. Sportiviteit staat hoog in het vaandel, eris geen wanklank gehoord en dat alleen al maakt de dag tot een succes. Rond 4 uur konden de prijzen worden uitgedeeld, waarna nog even gezellig in het zonnetje kon worden na geborreld.

Uitslagen:
A-spelers : 1e Jamie Nauta , 2e Danique Boers, 3e Elise Zijlstra