Jeugd sponsor actie Poiesz

Beste dorpsgenoten/kaatsliefhebbers

Ook dit jaar organiseert supermarktbedrijf Poiesz weer haar JEUGDSPONSORACTIE .
Wij zijn dit jaar als kaatsvereniging "Yn ‘e Flecht " ingeloot en dat betekent dat we mogen proberen zoveel mogelijk jeugdspaarmunten te verzamelen voor onze vereniging.
Dat levert geld op voor onze vereniging t.b.v het jeugdkaatsen.
De actie begint op maandag 8 februari en duurt tot zondag 3 april. Gedurende deze periode ontvangt U bij uw boodschappen in alle Poiesz-vestigingen jeugdspaarmunten.
Onze "spaarbuis” hangt in de vestiging aan de J.Douwmastr. Sneek-Noord. Wij zouden het erg op prijs stellen als U daar uw munten in onze spaarbuis wilt deponeren.

NIEUW dit jaar is stemmen via facebook! U kunt daar uiteraard prijzen mee winnen en wij meer munten. Dus Stem. KLIK HIER OM TE STEMMEN

OUDE MUNTEN TELLEN NIET MEE! WIJ KUNNEN ZELF UITGESLOTEN WORDEN VAN VERDERE DEELNEMING.

Er zijn elke speciale aanbieding waar extra munten te verdienen zijn voor ons! Hou onze facebook site in de gaten voor deze aanbiedingen: Facebook

MAAR vergeet onze eigen Winkel niet: de boodschappen die U normaal in onze plaatselijke dorpswinkel Greidanus haalt ,blijft U natuurlijk daar halen!!!

Alvast bedankt namens de jeugd,