verslag tikkeltje eigenwijze livera partij

Tikkeltje Eigenwijze Livera partij

Het wordt al bijna een traditie, de zachte bal i.p.v. delederen bal tijdens de alternatieve partij. Echter dit jaar waren het nietalleen de senioren die hun kunsten mochten vertonen maar ook de jeugd. En watwas dat een succes, nog vele uren na de laatste partij waren ze nog aan hetspelen met de zachte bal.

In de trainingen voorafgaand aan de wedstrijd hadden ze eral mee kunnen oefenen en dat was bij een aantal goed te zien. Bij de jeugd B waren het de vriendinnetjes Elize en Maaike die er met de eerste prijs vandoorgingen.

Bij de jeugd A was het wederom Kenrick van der Weg die samenmet zijn maat Yorick Nota alle wedstrijden wonnen en terecht de kransenomgehangen kregen.

Verder kregen alle kinderen een handdoek met hun eigen naamer op genaaid, zeer origineel!

5 perken lagen er voor de liefhebbers bij de senioren enniet zoals gebruikelijk in een rechte lijn, maar voorin smaller en naar achteren breed uitlopend. Wat verder nog bijzonder was dat allesenioren met elkaar kaatsen. Elk partuur had een A, B en een C maat en elke omloop had je weer andere maten, volgensvelen voor herhaling vatbaar.

Dit leverde weer mooi partijen op met heel veel tussenspel ,weinig zit ballen en bovenslagen. Uiteindelijk ging het er om wie de meesteeersten voor had en als dat gelijk was telden de eersten tegen. Bij de C’s had Jette 21 eerste voor en 8 tegen ,bij de B’s Adriaan 17 - 11 en bij de A’s had Erik 21 - 6.

Na de prijsuitreikingwas er nog een overheerlijke BBQ georganiseerd door de sponsors enwaarschijnlijk wordt dit ook een traditie want het was voortreffelijk.

Gelbrich, Anja, Marcel en Lubbert bedankt voor de supergeslaagde dag!

Klik hieronder voor alle ander foto's:

Erik Overzet, Adriaan Boers en Jette Elzinga

Egbert Heins, Menno Franckena en Trea Meesters