Verslag Wander partij

Foto's zie:http://www.mijnalbum.nl/Album=67AZRLXY

Trio Heins pakt de Wander Partij

De tweede ledenpartij werd onder perfect omstandighedengespeeld; geen wind,een heerlijke temperatuur en een mooi veld.

Het is alweer de derde keer dat de familie Zeinstra dezepartij sponsort met de kenmerkende tuc tuc voor het dorpshuis als rijdende reclame.Helaas kon Nora zelf niet meedoen i.v.m. een knieblessure, beterschap.

Het lot had bepaald dat bij de senioren A , vader enzoon Zeinstra samen in één partuurzaten. Helaas verloren ze de eerste wedstrijd van trio Bos, maar zerevancheerden zich fantastisch door in de finale, na een 5-1 achterstand ertoch nog met de winst vandoor te gaan. Ze wonnen de verliezers finaleuiteindelijk met 5-5 6-4. Het was overigens de eerste keer dat Jeroen samen metWillem in een partuur stond. Jeroen (nog maar 15) kaatst voor he t tweede seizoen mee bij de A’s en hoopt zijn vaderin het aantal kransen voor bij te streven. Willem kaatste vroeger in Bolswarden heeft in zijn kaats carrière eenkleine 30 kransen gewonnen. De freuleheeft hij nooit gekaatst, een wedstrijd die Jeroen wel graag zou willenmeemaken….

Op de vraag wie vandaag de betere was bleef het antwoordachterwege, maar de blik van Jeroen sprak boekdelen, die overigens naast hetkaatsen ook voetbalt.

Mannen, veel succes met de nog resterende wedstrijden enwellicht een keer tegen over elkaar in de finale.

Het was weer een mooi kaatsweekend met de federatie en eenledenpartij. Volgend weekend is KV Yn ‘e Flecht gastheer voor de KNKB waar de matadoren van de tweede klasHeren hun kunsten gaan vertonen , waarbij ook een tweetal parturen vanYsbrechtum mee doen , komt allen.

De eerstvolgende ledenpartij is de Sterk/Wits partij op 31mei.

1e prijswinnaarsronde

Egbert Heins, Erik Overzet en Jeen Houtsma