Sluiten

Verslag 41e Abbink partij

Egbert Heins pakt koningsprijs 41e Abbink Partij.

 

Afgelopen zondag stond de eerste ledenpartij na een hete ennatte zomervakantie op het programma; de 41e Abbink Partij. Helaaskon Jos zelf niet meedoen i.v.m. een blessure, maar zoon Thomas, na lange tijdvan afwezigheid weer aanwezig op het heilige gras, pakte de eerste prijs bij deSenioren A.  Samen met Egbert Heins warenze in de finale te sterk voor Lubbert Dijkstra en Marc Speerstra. Egbert werddoor de Koningscommissie uitgeroepen tot Koning.

Bij de senioren B waren Peter Koster, Jinke Zondervan enArnold Boers de winnaars. De dame die het partuur "droeg” werd tot Koningingekroond.

De tweede prijs ging naar het partuur van Marcel Merkies,Jan Elzinga en Astrid Oppedijk. Het effect van de trainingen van Johannes deVries op de vrijdagavond  wordtzichtbaar.

Bij de jeugd A  werdna een bloedstollende finale, op de stand van 5-5 6-6 de laatste bal in hetvoordeel beslist voor het partuur van Nick van der Zee en Shane Werkman. Nickwerd Koning. De tweede prijs ging naar Kenrick van der Weg en Lars Bekker.

Bij de jeugd B waren Manon Overzet en Elise Zijlstra in definale te sterk voor Syl Wessels en Danique Boers. Manon werd tot Koningin uitverkoren.

Ik wil hierbij de familie Abbink bedanken voor het sponsorenvan deze mooie partij. De laatste ledenpartij is op 14 september, De WanderPartij is  voor veel mensen de laatstekans om de krans aan de spijker te hangen, komt allen!!!!


KLIK HIER VOOR FOTO'S

 

De volledige uitslag:

Senioren A

Winnaarsronde

1e prijs

Egbert Heins (K) en Thomas Abbink

2e prijs

Lubbert Dijkstra en Marc Speerstra

Verliezersronde

1e prijs

Wytze Mes, Gerard Zijlstra en Marcel Wessels

2e prijs

Guido Bos, Roelof Ewen en Elske Heins

 

Senioren B

1e prijs

Peter Koster, Jinke Zondervan (K) en Arnold Boers

2e prijs

Marcel Merkies, Jan Elzinga en Astrid Oppedijk

3e  prijs

Rutger Sterk, Marjan Koster en Jette Elzinga

 

Jeugd A

Winaarsronde

1e prijs

Nick van der  Zee (K)  en Shane Werkman

2e prijs

Kenrick van der Weg en Lars Bekker

Verliezersronde

1e  prijs

Jelger van der Weg en Maarten Sterk

Sponsors