Sluiten

Koning Dijkstra sterk in Sterk/Wits partij

Koning Dijkstra sterk in Sterk Partij

Het was nog maar de vraag of de Sterk/Wits Partij kondoorgaan. Door de hevige plensbuien stond het veld blank en kon deKNKB wedstrijd van zaterdag niet plaatsvinden. Met man en macht is er gewerktom toch met zijn allen los te kunnen gaan, complimenten voor de mensen die hieraan hebben mee gewerkt. Doordat we graag wilden kaatsen, moesten de perken opeen speciale manier gelegd worden en was het af en toe een beetje druk, maardat beter dan helemaal geen wedstrijd.

Bij de verschillende klassen waren een aantal opvallendespelers. Bij de jeugd A stond er geenmaat op Nick van der Zee, hij werd Koning en samen met zijn maten Jordi Wijnja en Lars Bekker versloegen ze de gebroeders Tekstra en Shane Werkman met 5-0 6-4. De jeugd B kende eenspannende finale waarbij Manon en Nielshet niet konden bolwerken tegen MilanDijkstra en Lyonne Boers, hulde voor Lyonne, zij werd tot Koningin gekroond.

Bij de senioren B waren een aantal gastspelers uit Sneek en uitgerekend een daarvan, Luitzen Kooistra werdKoning van het partuur met MurielKoopmans en Arnold Boers. In de finaleversloegen ze Janke Cnossen, Simon Sijtsma en Martien Korteweg.

Op de stand van 5-5 6-6 werd het bij de Senioren A in hetvoordeel beslist voor Lubbert Dijkstra,Roelof Ewen en Jeroen Zeinstra. Respect voor de nummers twee; Egbert Heins en JohannesNieuwland, zij kaatsten de gehele dag met zijn tweeën.

Na de wedstrijden werden de winnaars nog op de foto gezetsamen met de partij sponsors. Fred, Jantien, Henk en Sietske bedankt voor hettot stand komen van deze mooie partij!

Voor alle foto's klik hier

De volledige uitslag:

Senioren A

1e prijs winnaarsronde

Lubbert Dijkstra (K), Roelof Ewen en Jeroen Zeinstra

2e prijs

Egbert Heins en Johannes Nieuwland

1e prijs verliezers ronde

Gido Bos, Jos Abbink en Jeen Houtsma

Senioren B

1e prijs

Luitzen Kooistra (K), Muriel Koopmans en Arnold Boers

2e prijs

Janke Cnossen, Simon Sijtsma en Martien Korteweg

3e prijs

Johannes Greidanus, Adriaan Boers en Renze Lantinga

Jeugd A

1e prijs

Nick van der Zee (K), Jordi Wijnja en Lars Bekker

2e prijs

Marijn Tekstra, Jurgen Tekstra en Shane Werkman

3e prijs

Jelger van der Weg, Fardau van Rosendal en Yorick Nota

Jeugd B

1e prijs winnaarsronde

Milan Dijkstra en Lyonne Boers (K)

2e prijs

Manon Overzet en Niels de Roos

1e prijs verliezersronde

Roef Bekker en Meike Bootsma

2e prijs verliezersronde

Luuk Nota en Elise Zijlstra

Sponsors