Koning Dijkstra sterk in Sterk/Wits partij

Koning Dijkstra sterk in Sterk Partij

Het was nog maar de vraag of de Sterk/Wits Partij kondoorgaan. Door de hevige plensbuien stond het veld blank en kon deKNKB wedstrijd van zaterdag niet plaatsvinden. Met man en macht is er gewerktom toch met zijn allen los te kunnen gaan, complimenten voor de mensen die hieraan hebben mee gewerkt. Doordat we graag wilden kaatsen, moesten de perken opeen speciale manier gelegd worden en was het af en toe een beetje druk, maardat beter dan helemaal geen wedstrijd.

Bij de verschillende klassen waren een aantal opvallendespelers. Bij de jeugd A stond er geenmaat op Nick van der Zee, hij werd Koning en samen met zijn maten Jordi Wijnja en Lars Bekker versloegen ze de gebroeders Tekstra en Shane Werkman met 5-0 6-4. De jeugd B kende eenspannende finale waarbij Manon en Nielshet niet konden bolwerken tegen MilanDijkstra en Lyonne Boers, hulde voor Lyonne, zij werd tot Koningin gekroond.

Bij de senioren B waren een aantal gastspelers uit Sneek en uitgerekend een daarvan, Luitzen Kooistra werdKoning van het partuur met MurielKoopmans en Arnold Boers. In de finaleversloegen ze Janke Cnossen, Simon Sijtsma en Martien Korteweg.

Op de stand van 5-5 6-6 werd het bij de Senioren A in hetvoordeel beslist voor Lubbert Dijkstra,Roelof Ewen en Jeroen Zeinstra. Respect voor de nummers twee; Egbert Heins en JohannesNieuwland, zij kaatsten de gehele dag met zijn tweeën.

Na de wedstrijden werden de winnaars nog op de foto gezetsamen met de partij sponsors. Fred, Jantien, Henk en Sietske bedankt voor hettot stand komen van deze mooie partij!

Voor alle foto's klik hier

1e prijs winnaarsronde

Lubbert Dijkstra (K), Roelof Ewen en Jeroen Zeinstra

Egbert Heins en Johannes Nieuwland