Verslag Doarpswinkel Greidanus partij

Trio Bos pakt Doarpswinkel JGreidanus partij.

Eindelijk was het dan zover, de leden van de KV Yn e Flecht mochten hun kunsten weer vertonen; de ene nog wat onwennig en de andereal in supervorm. Een aantal van de jeugdleden hadden ook al met de federatiemeegedaan, dus die waren al warm gedraaid. Over warm gesproken; ondervoortreffelijke omstandigheden zag de sponsor, Johannes Greidanus, dat er bij de senioren in twee klassen werd gekaatst enbij de jeugd de A’s en de B’s.

Bij de jeugd B pakten na een spannende finale Manon Overzet en Danique Boers (dievoor het eerst meedeed) de kransen, ze versloegen Roef Bekker en FloreMeutgeert. Bij de jeugd A wonnen Nickvan der Zee, Jurgen Tekstra en Shane Werkman het in de finale van GertDunnewind, Niels van der Zee en Tess Koster. Zoals het betaamd werd er ook deze keer een aanmoedigingsprijsuitgereikt, Maaike Boers had de eer om deze prijs in ontvangst te nemen.

Bij de senioren B werd er in twee poules gestreden om deeer. De eerste prijs ging naar Elske Heins (volgende keer bij de A’s!!) MarcelMerkies en Anneke de Vries.

Bij de senioren A was het na een zeer spannende finale, GidoBos, Gysbert Koehoorn en Egbert Abbink die wonnen van Jesse Zwaan, Wytze Mes enFrederik van Overbeek.

Complimenten weer voor de perkenleggers en descheidsrechters en tot 1 juni want dan staat de Sterk/Wits partij op hetprogramma.

Klik hier voor alle foto's

1e prijs winnaarsronde

Gido Bos, Gysbert Koehoorn en Egbert Abbink