Jeugdsponor actie

Vrijdag 11 april was het dan zover. Na weken sparen voor de jeugd, kwamen we nu te weten hoeveel we gespaard was en hoeveel geld dat heeft opgeleverd. Het bedrag werd bekend gemaakt tijdens een prachtige feestavond in het FEC. Onder anderen artiesten als Monique Smit, Tim Douwsma, Ralf Mackenbach en Gers Pardoel kwamen optreden. Vanuit het bestuur waren Carla Speerstra en Arnold Boers aanwezig en de jeugdleden werden vertegenwoordigd door Manon Overzet, Tess Koster en Jeska Nieuwland. Aan het einde van de avond konden wij dan eindelijk onze cheque ophalen. Op de cheque stond het bedrag van €922! En daar zijn wij erg blij mee. Daarom gaat onze dank uit naar alle leden en de bewoners van Ysbrechtum en alle andere mensen die onze vereniging hebben gesteund. Bedankt namens alle jeugdleden van Kv Yn 'e Flecht!