Verslag jaarvergadering

Afgelopen vrijdag vond de jaarvergadering plaats van Kv Yn ‘e Flecht. Dirk heette iedereen van harte welkom en keek in zijn voorwoord terug naar het afgelopen jaar, met als hoogtepunt de jubileum partij. Tijdens de vergadering werden de standaard punten behandeld. Financieel zijn we gezond en keken we met z’n allen naar onze vernieuwde beleidsplan. Verder is Egbert Heins het bestuur komen versterken. Welkom Egbert. Binnen het bestuur zijn er een aantal functie opnieuw verdeeld: Voorzitter: Durk Anema; Vicevoorzitter tevens materialen: Johannes de Vries; Secretaris: Anja Poeisz; Penningmeester: Arnold Boers; Pr en communicatie: Erik Overzet; Jeugdzaken: Johannes Nieuwland en Egbert Heins; Website, jaarboekje en wedstrijdlijsten Egbert Abbink en Prijzen, ondersteuning jeugd, catering/gastvrouw tijdens de partijen: Carla Speerstra.

Hendrik

De avond werd afgesloten met oud-kaatser,oud-lid en tegenwoordig scheidstrechter van de hoofdklasse: Hendrik Sweering. Hij vertelde ons prachtige anekdotes en hij vertelde ons over de "ingewikkelde” regels van het kaatsen. De avond werd afgesloten met een kleine spelregel Quiz. Dit leidde tot leuke discussies en nieuwe inzichten. Een aantal leden was zelfs van mening dat hun de laatste jaren aardig wat kransen door de neus geboord waren.. tsja moet je maar op de hoogte zijn van de regels! Na afloop werd er aan de bar nog flink door gediscussieerd.. tot slot wensen wij iedereen dit jaar een sportieve en een succesvol seizoen toe!

Tot ziens op het kaatsveld,

Het Bestuur.