Jeugd sponsor actie

Beste mensen /sportliefhebber,

Dit jaar organiseertsupermarktketen POIESZ weer haar jaarlijkse jeugdsponsoractie. Wij, als kaatsclub Yn ‘e Flecht Ysbrechtumzijn dit jaar ingeloot en mogen derhalve proberen zoveel mogelijk ‘digitalesponsormunten’ voor onze vereniging endan met name voor onze jeugdafdeling te verzamelen. Aan het eind van de actie (30maart) worden onze munten doorPoiesz verzilverd.

Dit jaar wordt er gewerkt met een jeugdsponsorpas, die U bijalle vestigingen bij de kassa kunt laten scannen. Automatischworden de punten dan aan onze vereniging toegekend.

De pas kunt vinden op de folder,die bij de dorpsgenoten doorde bus is gedaan en waar tevens nadere informatie op staat.

Dus gaat U winkelen bij Poiesz , dan kunt U ons steunenvanaf 3 februari . Vergeet uw pas niet!!!!!

Wij rekenen op uw medewerking.

Alvast onze dank daarvoor.

Bestuur Yn ‘e Flecht,

Wat natuurlijk blijft : uw boodschappen bij dedorpswinkel van Johannes