KV Yn 'e Flecht viert jubileum partij met de Abbinkpartij

15 september is het zover!! Ons jubileum feest.

De kaatsvereniging viert haar 40ste verjaardag, en de familie Abbink sponsort dit jaar alweer voor de 40ste keer.. De hele dag staat in het teken van dit bijzonder gebeuren.

Wij beginnen ’s morgen met een heerlijk ontbijt. Tijdens het ontbijt een uniek gebeuren, namelijk "live” loten. Om 11 uur starten dan de senioren en de A jeugd hun wedstrijden. Zoals gewoonlijk begint de B jeugd haar wedstrijden om 13.00 uur.

Wij strijden deze dag, uiteraard om de overheerlijke paling. Maar speciaal voor deze dag zijn door de sponsor en de kaatsvereniging speciale prijzen beschikbaar gesteld voor de winnende parturen (senioren A,B,C en jeugd A en B).
Namelijk een zilveren telegraaf aan een kettinkje!!

Na het kaatsen zal een overheerlijk Frysk buffet worden geserveerd. Na het eten zal het feest worden voortgezet met onze "Verrassingsband”.

De hele dag is er voor onze jongste jeugd een springkussen beschikbaar.

Voor deelname aan de maaltijden dient u zich op te geven middels
de flyer.

Voor het kaatsen geeft u zich, op de gebruikelijke wijze op via

deze site

Doe dit op tijd, want te laat is te laat!