Verslag Zeilmakerij Sterk/Wits Vastgoed Partij

Voor de oplettende toeschouwer van de ledenpartij waren er veel nieuwe gezichten op het kaatsveld te bewonderen, bij de jeugd B hadden een aantal de o zo benodigde gele kaart verdient en mochten ze voor het eerst meedoen bij een ledenpartij en er waren een drietal toppers in de dop die bij de Sportsnuffelweek enthousiast zijn geraakt voor het kaatsen en ook al een prijs meenamen. In tegenstelling tot vaderlief won Jeska Nieuwland wel de eerste prijs samen met Noëlle Tolsma, Jeska pakte ook de koninginnenprijs. Het regende bij de jeugd A bovenslagen en de gebroeders Van der Weg wonnen met overmacht. Kenrick werd tot koning uitgeroepen. Er was ook een bijzondere familiestrijd bij de Senioren C; Trea versloeg in een onderlinge duel Arnold en ze pakte met haar partuur de tweede prijs. De eerste prijs was voor Frank Speerstra (koning) Jelmer van Rosendal en Jette Elzinga. Naast Trea waren er ook hier nieuwe gezichten te bewonderen dankzij een stoomcursus verzorgd door Johannes de Vries die bij de Senioren B de koningsbeker pakte. Samen met Marcel Merkies en Elske Heins won hij de eerste prijs. Albert Jan Dijkstra nam revanche door de eerste prijs te pakken bij de Senioren A samen met Joost van Es.Wat rest is de sponsors van deze dag enorm te bedanken voor het ter beschikking stellen van de prijzen; Zeilmakerij Sterk bij de senioren en Wits Vastgoed bij de junioren.Uitslag:

Sterk Partij (senioren)
Senioren A: 1e prijs: Albert Jan Dijkstra (K) en Joost van Es; 2e prijs Ben Krekelaar en Wytze Mes; 3e prijs Egbert Heins en Marc Speerstra.
Senioren B: 1e prijs Johannes de Vries (K) Marcel Merkies en Elske Heins; 2e prijs Johannes Nieuwland, Sjoerd de Jong en Sandra Zeinstra; 3e prijs Egbert Abbink, Herman Bos en Martien Korteweg
Senioren C: 1e prijs: Frank Speerstra (K), Jelmer van Rosendal en Jette Elzinga; 2e prijs Paul Kuijpers, Esther Meindersma en Trea Meesters
Wits vastgoed Partij (jeugd)
Jeugd A: 1e prijs: Jelger van der Weg en Kenrick van der Weg (K); 2e prijs André Boersma en Tom de Wit; 3e prijs Evan Werkman en Manon Elzinga
Jeugd B Winnaarsronde: 1e prijs: Jeska Nieuwland (K) en Noëlle Tolsma; 2e prijs Yorick Nota en Syl Wessels; Verliezersronde: 1e prijs Diego de Haan en Nicky Oppedijk; 2e prijs Timo de Jong en Ilse Elzinga.