KEURMEESTERS GEZOCHT

Federatie Sneek en omstreken organiseert op zaterdag 2 juni wederom een grote kaatspartij, waarbij hoofdklasse- en federatiekaatsers samenkomen. Sportcomplex De Skoalleseize in Easterein is dit jaar de plaats van handeling.

Er wordt gekaatst op twee voetbalvelden. 's Ochtends om 10.00 uur beginnen de federatiekaatsers – zowel jeugd als senioren – aan hun wedstrijden. De heren en dames hoofdklassers beginnen 's middags om 14.00 uur. Bezoekers hebben de hele dag gratis toegang tot De Skoalleseize. Na afloop van de kaatswedstrijden is er livemuziek.

Wij als vereniging moeten voor deze dag een aantal keurmeesters leveren die een paar uurtjes langs de lijn willen zitten. WIE WIL ONS HELPEN OM KEURMEESTER TE ZIJN????JIJ???MAIL: SECRETARIAAT@KV-YNEFLECHT.NL