Verlag en uitslagen van de Sipke 1890 partij

Sipke 1890 Partij

6 mei 2012

Het was weer een prachtig gezicht, de vlaggen van Sipke 1890 wapperden strak langs het mooi gemaaide kaatsveld, waar jong en oud haar eerste kaatskunsten van het seizoen vertoonden. Voor de meesten was het wel weer even wennen om de goede timing te pakken te krijgen, maar desondanks werd er weer leuk en sportief gekaatst.

Bij de Senioren A was het partuur Egbert Heins, Rene Leenstra en Thomas Abbink superieur en pakte met 21 punten het maximale aantal punten.

Waar Thomas bij de A's de eerste prijs pakte, zegevierden broer Egbert samen met Elske Heins en Jinke Zondervan  bij de senioren B.

Het was bij de senioren C spannend waar er tussen nummer 1 en nummer 4 maar enkele punten verschil zat.Maar uiteindelijk kregen Paul Kuijpers, Simon Sijtsma en Jette Elzinga de kransen omgehangen.

Bij de jeugd A werd er heel leuk en attractief gekaatst, de eerste prijs ging naar het partuur van Jelger van de Weg en Rianne Merkies.

Het was altijd prijs bij de jeugd B, maar Niels van der Zee en Yorick Nota bleken de sterkste te zijn, waarbij Yorick uit handen van voorzitter a.i., penningmeester a.i. , wedstrijdleider, kaatser ( wat is de kaatsvereniging zonder hem) Johannes de Vries, de aanmoedigingsbeker uitgereikt kreeg.

UITSLAGEN:

Sipke 1890 Partij