Nieuw Seizoen !

Wie afgelopen vrijdag 30 maart de voorjaarsvergadering van onze vereniging heeft bezocht. Heeft al een aantal nieuwtjes omtrent onze vereniging gehoord. Om alvast te noteren in uw agenda.
-starten de trainingen in de week van 9 april
-competitie kaatsen start op woensdag 18 april
-kind/ouder ledenwedstrijd 22 april
Voor overige activiteiten van dit jubileum jaar verwijzen wij u naar het jaarboekje dat binnenkort bij u op de mat valt.

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
    • de eigenaar: de eigenaar van de website;
    • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
    • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
    • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
  2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
  6. Toestemmming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.