De tikkeltje eigenwijze Livera Partij

Vorig seizoen nog de spetterende opening van het seizoen op de eerste tropische dag. De felgele shirts,opgelicht door de grote lichtmasten waren onvergetelijk. Dit seizoen is het echter de laatste wedstrijd.Deze ledenpartij is altijd een beetje ‘alternatief’, dus wie weet wat de seizoensafsluiting dit jaar voor ons in petto heeft. Opgeven voor vrijdag 21 september 19.00 uur + opgeven BBQ (Iedereen is welkom, ook niet leden maar geef je wel op! Kosten 2,50 pp. Noteer bij bericht met hoeveel je komt!!)

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
    • de eigenaar: de eigenaar van de website;
    • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
    • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
    • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
  2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
  6. Toestemmming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.